Taneli 2018-01-21T20:54:07+00:00

Taneli Gritskov

Pt vuodesta 2010

Taneli Gritskov

Olen 33v vanha 5. Lapsen uusioperheen isä. Olen lisäksi harrastanut salilla käyntiä 14 vuotta. Joista 6 vuotta tavoitteelista kehonrakennus tyyppistä harjoittelua.
Minulla on lisäksi 4vuoden amk. opiskelu ensihoidon koulutus-ohelmassa. Opintoihin kuuluu laajasti ihmisen anatomia ja fysiologian tuntemus, joka täydentää loistavasti itseopiskeluna tehdyn bio-mekaniikian ja ravinto-opin kanssa kokonaisen kuvan siitä miten saavutetaan tuloksia turvallisesti ja pitkäjänteisesti.

Perustan oman treeni ja valmennus ideologian tutkittuun tietoon ja vankkaan  kokemukseen. Kun asioita tehdään oikein saavutetaan pysyviä tuloksia turvallisesti.

Hyvä pt. Ottaa jokaisen treenaajan yksilönä ja tutustuu tämän tavoitteisiin, treeni tapaan, ravitsemukseen, unen/leven laatuun. Lisäksi henkilökohtainen elämän tilannne on hyvä olla kunnossa, en tietenkään voi ratkaista kaikki ongelmia mutta tietyn mentaliteetin opettelu niin treenaamiseen kuin henkilökohtaiseen elämään on hyvä opetella. Tämän ns. Mentaali harjoittelun kanssa voin auttaa.

T: Taneli Gritskov

.