• Aikuisen naisen paketti on tarkoitettu niille, jotka eivät ole enää ihan nuoria (+35 vuotta) ja luulevat hyvään kuntoon pääsemisen olevan lähes mahdotonta. Paketin ohjelmat on rakennettu siten, että niitä on helppo seurata ja toteuttaa, lähtötasosta riippumatta. Ohjelmat muuttuvat koko ajan vaativammiksi ja jokainen voi valita lähtötason sekä ohjelman oman kuntonsa mukaan. Paketissa on huomioitu kalsiumin tarve sekä kasvanut proteiinin tarve. Proteiini on kaikkien solujen ja elävän kudoksen rakennusaine ja siksi sitä tarvitaan hidastamaan iän mukanaan tuomia muutoksia. Iho, kynnet, hiukset jne. ovat proteiineja suurimmaksi osaksi. Tässä paketissa on myös huomioitu treeniohjelmassa lihasryhmät, jotka ikää myöten tarvitsevat enemmän kuormitusta. Pakarat, reidet ja keskivartalo yhdessä yläselän sekä käsivarsien ojentajalihasten kanssa kaipaavat erikoista huomiota. Paketissa on ohjeet oikeanlaiseen ruokailuun ja harjoitteluun. Harjoitusohjelman liikkeet on valittu ajatellen aikuisen naisen ongelma-alueita. Tiina Jylhä on yhdessä muutaman muun huippuvalmentajan kanssa rakentanut aikuisen naisen paketin ohjelmat sekä treeniohjelmat, ja noudattaa myös itse niitä. Tiina on nyt 53-vuotiaana elämänsä kunnossa ja kertoo tässä paketissa kuinka on harjoitellut ja syönyt saavuttaakseen tavoitteensa. Paketti sisältää treeniohjelmat 1, 2 ja 3 sekä ravinto-ohjelman.
 • Tämä paketti sisältää Sofia Ruusilan ohjelman ja ruokavalion, jota hän noudatti valmistautuessaan vuoden 2013 WABBA:n Miss Bikini Fitness MM-kilpailuihin. Sofia voitti tällä ohjelmalla maailmanmestaruuden, joten se on mahdollista myös sinulle! Sofia Ruusilan Bikini Fitness -paketti sisältää perusharjoittelukauden ohjelman, jolla Sofia rakensi lihasmassaa juuri oikeisiin kohtiin. Paketti sisältää myös dieetin ja harjoitusohjelman, jonka tarkoituksena on säilyttää hankitut lihakset ja tiputtaa kehon rasvamäärä juuri oikeanlaiseksi bikinikilpailuja ajatellen. Jos haluat todella tiukkaan bikinikuntoon ja olet valmis tekemään töitä sekä noudattamaan tarkkaa ruokavaliota, tässä on juuri sinulle sopiva paketti. Paketin kesto: 6 viikkoa.
 • Tämän paketin tarkoituksena on rakentaa bikinivartalo. Bikini-paketti sisältää harjoitusohjelmia, jotka on painotettu bikinikilpailuja ajatellen. Vaikka ei kilpailisikaan on harjoittelu samanlaista kuin kilpailuun tähtäävillä treenareilla. Pääpaino harjoitusohjelmissa on pakaran ja reisien seudulla sekä tietysti keskivartalossa. Yläkehoa ei kuitenkaan jätetä harjoittelematta, vaan sitä harjoitellaan painottaen olkapään- ja selän lihaksistoa.
 • Easy Start

  9.90
  Tämä paketti on sopiva sellaiselle, joka on kokeillut useita eri dieettejä ja ruokaohjeita onnistumatta koskaan tiputtamaan kilojaan tai onnistuttuaan tiputtamaan muutaman kilon, ovat ne palautuneet lähes välittömästi takaisin usein vielä korkojen kera. Paketissa on selkeät, yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla pääset alkuun ja olet tämän jälkeen valmis siirtymään seuraavaan, hivenen vaativampaan pakettiin/ohjelmaan. Ohjeet on helppo toteuttaa, eikä vaadi nopeaa muutosta kerralla uusiin elämäntapoihin. Harjoitteet voi tehdä osin jopa kotona, mikäli kotona on vain käsipainot. Ruoka-aineet on valittu niin, että ruokailuohjelmaa on helppo noudattaa.
 • Fast Diet

  9.90
  Paketti on tarkoitettu niille,  joilla on reilusti tiputettavaa painoa. Tämä tarkoittaa yli 20:tä kiloa. Tämän huomattavan ylipainon saamiseksi ei ole mennyt kuukausia vaan huomattavasti pidempi aika. Dieetissä keskitytään uudenlaisiin elämäntapoihin ja opetellaan liikkumaan säännöllisesti. Kuntosaliharjoittelu on ehdottomasti paras tapa muokata kehoa, mutta usein huomattavan ylipainon omaavilla henkilöillä on myös erittäin huono aerobinen kunto. Siksi ohjelmassa on myös aerobista kuntoa kohottavia harjoituksia. Oikeanlainen syöminen on kuitenkin A ja O tässäkin tapauksessa. Tuloksia tulee hyvin nopeasti, mutta välillä saattaa paino jäädä junnaamaan hetkeksi paikoilleen. Tässä kohtaa tarvitaan tahtoa ja halua roikkua dieetissä sitkeästi kiinni, sillä tämän paketin avulla saat tuloksia varmasti.
 • Fit Mama

  9.90
  Fit Mama on paketti, joka antaa ohjeet ja ohjelman äideille, joilla on yksi tai useampia pieniä lapsia. Usein kuulee sanottavan: ”Minulla ei ole mahdollisuutta, eikä aikaa harrastaa liikuntaa ja siksi olenkin antanut periksi ja aloitan liikkumisen kun lapset ovat kasvaneet hiukan.” Tässä paketissa Henna Peltonen kertoo kuinka hän itse harjoittelee ja ruokailee, vaikka hänellä on kaksi pientä lasta. Kuinka sovitat aikasi niin, ettet myöhemmin mieti: ”Voi kun en ollut lasteni kanssa tarpeeksi kun he olivat pieniä.” Henna muistuttaa kaikkia äitejä ja muitakin, että vurorokaudessa on 24 tuntia ja miten voit saada näkyviä tuloksia pienessäkin ajassa. Liikkumisesta ja tulosten saavuttamisesta tulevan ilon myötä huomaat miten mielesi virkistyy kehon ohella ja voit nauttia vieläkin enemmän yhdessäolosta lastesi kanssa. Liikunta voi olla myös yhdistävä tekijä vanhemman ja lapsen tai lasten kanssa. Liikumisen riemua ei voi koskaan korostaa liikaa. Henna on omalla esimerkillään osoittanut, kuinka kotiäiti voi päästä vaikka miten pitkälle. Henna on äiti ja kilpailee bikini-fitness-kilpailuissa. Paketin kesto: 4 + 4 viikkoa.
 • Paketti on tarkoitettu niille,  joilla on reilusti tiputettavaa painoa. Tämä tarkoittaa yli 20:tä kiloa. Tämän huomattavan ylipainon saamiseksi ei ole mennyt kuukausia vaan huomattavasti pidempi aika. Dieetissä keskitytään uudenlaisiin elämäntapoihin ja opetellaan liikkumaan säännöllisesti. Kuntosaliharjoittelu on ehdottomasti paras tapa muokata kehoa, mutta usein huomattavan ylipainon omaavilla henkilöillä on myös erittäin huono aerobinen kunto. Siksi ohjelmassa on myös aerobista kuntoa kohottavia harjoituksia. Oikeanlainen syöminen on kuitenkin A ja O tässäkin tapauksessa. Tuloksia tulee hyvin nopeasti, mutta välillä saattaa paino jäädä junnaamaan hetkeksi paikoilleen. Tässä kohtaa tarvitaan tahtoa ja halua roikkua dieetissä sitkeästi kiinni, sillä tämän paketin avulla saat tuloksia varmasti.
 • Tämä paketti poikkeaa bikinipaketista niin harjoittelun kuin ruokavalion osalta. Paketti on tarkoitettu niille jotka suunnttelevat joskus jopa kilpailuihin osallistumista tai niille jotka haluavat muokata vartalostaan hiukan lihaksikkaamman kuin mihin bikinipaketissa tähdätään. Paketissa kerrotaan ohjeet kuinka myös lisäät voimiasi ja lihasmassaasi unohtamatta naisellisuuttasi. Paketti sisältää: • harjoitusohjelmat 18 viikoksi • ruokavalion päivityksineen yhdeksän viikon välein • video-ohjeet liikkeisiin • PT tapaaamiset alussa ja yhdeksän viikon kohdalla • mahdollisuuden ylimääräisiin PT tapaamisiin
 • MM-paketti on tarkoitettu sellaisille, jotka ovat valmiita tekemään raakaa kovaa työtä. Haluavat harjoitella kovaa ja joilla on selkeä tavoite. Paketti antaa ohjeet ja neuvot maksimaaliseen lihasmassan lisäykseen, keräämättä kuitenkaan tarpeetonta rasvaa kehoosi. Harjoitusohjelma on nimenomaan sarkoplastiseen hypertrofiaan keskittyvä (ts. sokeriaineenvaihduntaan) joka on ainoa tie saada suuret massiviset lihakset. Lisäksi ohjelmat on jaettu massan lisäyksen lisäksi rasvanpolttamiseen sekä extrana vielä harjoittelun eri tekniikat, eli tiputussarjat, pidot, ylihitaat toistot jne. Jos olet valmis pistämään itsesi likoon ja haluat saada oikeaa lihasmassaa tässä on sinulle sopiva paketti. Ei sovi ihan vasta alkajille.
 • Tämä paketti on tarkoitettu niille, joiden tavoitteet ovat korkealla, aina kilpailuissa asti. Paketissa kerrotaan harjoittelusta nousujohteisesti kilpalavoille asti. Harjoitusohjelma yksi on vasta-alkajille ja ohjelma kaksi on jo jonkin aikaa treenanneille. Kolmas ohjelma on kilpaileville ja kokeneille harjoittelijoille. Neljäs ohjelma on tarkoitettu nimensä mukaan hardcore valmistautumiseen kilpailujen alla, jolloin halutaan jopa lisätä lihasmassaa dieetilläkin