Aikuinen nainen

14.90

Aikuisen naisen paketti on tarkoitettu niille, jotka eivät ole enää ihan nuoria (+35 vuotta) ja luulevat hyvään kuntoon pääsemisen olevan lähes mahdotonta.

Paketin ohjelmat on rakennettu siten, että niitä on helppo seurata ja toteuttaa, lähtötasosta riippumatta. Ohjelmat muuttuvat koko ajan vaativammiksi ja jokainen voi valita lähtötason sekä ohjelman oman kuntonsa mukaan.

Paketissa on huomioitu kalsiumin tarve sekä kasvanut proteiinin tarve. Proteiini on kaikkien solujen ja elävän kudoksen rakennusaine ja siksi sitä tarvitaan hidastamaan iän mukanaan tuomia muutoksia. Iho, kynnet, hiukset jne. ovat proteiineja suurimmaksi osaksi. Tässä paketissa on myös huomioitu treeniohjelmassa lihasryhmät, jotka ikää myöten tarvitsevat enemmän kuormitusta. Pakarat, reidet ja keskivartalo yhdessä yläselän sekä käsivarsien ojentajalihasten kanssa kaipaavat erikoista huomiota.

Paketissa on ohjeet oikeanlaiseen ruokailuun ja harjoitteluun. Harjoitusohjelman liikkeet on valittu ajatellen aikuisen naisen ongelma-alueita. Tiina Jylhä on yhdessä muutaman muun huippuvalmentajan kanssa rakentanut aikuisen naisen paketin ohjelmat sekä treeniohjelmat, ja noudattaa myös itse niitä. Tiina on nyt 53-vuotiaana elämänsä kunnossa ja kertoo tässä paketissa kuinka on harjoitellut ja syönyt saavuttaakseen tavoitteensa.

Paketti sisältää treeniohjelmat 1, 2 ja 3 sekä ravinto-ohjelman.

Osasto: