Fortix New Zealand Casein 750g

29.90

Fortixin maistuva kaseiini-isolaatti tasaiseen aminohappojen virtaan, yöproteiiniksi ja laihduttajille

Osasto:

Kuvaus

TÄTÄ TARJOAMME

Kaseiini on hitaasti vapautuva proteiini, jolla on suuri lihasten rakennuspotentiaali. Kaseenista aminohapot vapautuvat muita proteiininlähteitä hitaammin, jolloin lihaksistolla saadaan tasaisesti pidemmän ajan rakennustarvikkeita. Fortix 100 % New Zealand Casein tarjoaa luonnollisesti tärkeitä aminohappoja, kuten glutamiinia ja haaraketjuisia aminohappoja. Siksi kaseiini on erinomainen proteiinilisä aterioiden välillä  ja ennen nukkumaanmenoa yöproteiiniksi.

Lihasten rakentuminen ja ylipäätään palautuminen tapahtuu vain työn jälkeisessä levossa. Siksi nukkumisen aikana saatavan proteiinin laatu ja tehokkuus ovat niin tärkeitä. Nämä vaatimukset Fortixin New Zealand Casein täyttää kirkkaasti, pimeälläkin,

Fortix New Zealand Casein on suunniteltu ultrahitaasti ja tasaisesti aminoja vapauttavaksi proteiinilisäksi. Se siitä niin erinomaisen ja halutun tekeekin. Älä hukkaa treeniä siihen, että et käytä laadukasta kaseiinia vahvistamaan lihasten kehittymistä, voimaa, kuntoa ja nopeutta.

Kaseiini pitää tehokkaasti nälkää loitolla, ja siksi Fortix 100 % New Zealand Casein on ehdoton valinta kaikille painoaan seuraaville, olit sitten urheilija tai laihduttaja.