HYVINVOINTI & PAINONHALLINTA PAKETTI

1,190.001,890.00

( sis. DNA – testin, geenineuvojan, ruoka-, harjoitteluohjeet sekä viikottaisen yhteydenpidon 3 – 6 kk ajan )

Oletko kyllästynyt taistelemaan painohallinnan kanssa. Tuntuuko, että sinulle ei sovi ruokavaliot tai dieetit joilla joku toinen on saanut tuloksia ? Valitettavasti taipumus lihoa on
meidän perimässä. Kunka hyödynnät nauttimasi ruuan ja millaista ruokaa sinun tulisi syödä, jotta et lihoisi ja voisit hyvin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Hyvinvointi ja geenit

Geenitietojen ja niihin yhdistettyjen erilaisten vointia tukevien omahoito-ohjelmien avulla voidaan räätälöidä sinulle sopiva ruokavalio sekä riittävä liikunnan ja levon määrä. Kun tunnemme ja ymmärrämme paremmin omaa mieltämme ja perimäämme, voimme tehdä joka päivä parempia yksilöllisiä valintoja. Näillä valinnoilla voimme edistää omaa vointiamme ja pienentää joidenkin kansansairauksien, muistisairauksien tai syöpäsairauksien puhkeamisriskiä.

Ravinto ja geenit

Suomen eniten tehty geenitesti on laktoosi-intoleranssi. Onko sinulla suolisto-ongelmia, kun olet juonut maitoa? Jos sinulla ilmenee oireita kuten suolistokaasuja ja lisääntynyttä ulostamistarvetta, on mahdollista, ettei maidon sokeri laktoosi pilkkoudu kunnolla. Tällöin laktaasi entsyymin toiminta on puutteellista. Geenitestillä voidaan selvittää helposti ja nopeasti onko laktaasia koodaavan geenin ilmentyminen sammunut geenimutaation vuoksi.

Toinen perusgeenitesti on keliakia. Onko sinulla ajoittaista ripulia, vatsakipuja, vatsan turvotusta, ärtyneisyyttä tai masennusta, kun olet syönyt vehnää, ohraa tai ruista sisältäviä ruokia? Keliakiassa immuunipuolustus tuhoaa ohutsuolen limakalvon nukkalisäkkeitä ja viljojen gluteiinin imeytyminen häiriytyy. Geenitestillä voidaan selvittää tiettyjen HLA-geenien virheet osana muuta kliinistä diagnostiikkaa.

Painonhallinnan geenitestit ovat tulevaisuuden terveystuotteita. Suomalaisista miehistä ylipainoisia on 66 % ja naisista 46 %. Taipumus lihoa on kirjoitettu geeneihin. Tällä hetkellä tunnetaan paremmin noin 100 painonhallintaan vaikuttavaa geeniä. Niistä valtaosa vaikuttaa aivoissa. Lihavuuden syy ei ole ihmisen perustavassa aineenvaihdunnassa, vaan ihmiset reagoivat eri tavoin kylläisyyteen ja mielihaluihin. Painonhallintageenitestillä voit selvittää millainen geneettinen painoindeksi (BMI) sinulla on sekä miten elimistösi hyödyntää erilaisia rasvoja tai hiilihydraatteja. Joten, tämänhetkiset geenitestit ovat avaamassa ovea laajempaan painonhallinnan genomitietoon, miksi ylipaino kertyy sekä miten geenit vaikuttavat syömiskäyttäytymiseen.

Lisätiedot

Paketti

3 kuukautta, 6 kuukautta