KANSANTAUDIT PAKETTI

710.00

( sis. DNA-testin, geenineuvojan sekä henkilökohtaiset ohjeet )

Osasto:

Kuvaus

Kansansairaudet

Korkean riskin sairastumisalttius
Kansansairauksia ovat mm. sokeritauti eli tyypin 2 diabetes, sydäninfarkti ja sepelvaltimotauti, ja muistisairauksista Alzheimer ja Parkinsonin tauti. Sinun henkilökohtainen riski sairastua näihin monitekijäisiin sairauksiin on kirjoitettu sinun perimään ja päivittäisiin elintapoihin.

Tällä hetkellä terveyskeskuksissa eikä työterveyshuollossa käytetä geenitestejä osana kansantautien diagnostiikkaa. Kuitenkin, sinä voit olla pro-aktiivinen – hankkia geenitestin netin kautta – ja jos sinulla on korkea geneettinen riski sairastua, niin elintapamuutoksilla voit ehkäistä näiden sairauksien puhkeamista mahdollisimman tehokkaasti. Geenitestin teko on aktiivinen terveysteko.

GEENIPANKKI

BODYPLANET tarjoaa aktiivisille kuluttajille mahdollisuuden selvittää eksominsa ja siten luoda oman geenipankkinsa. Koska geenitiedon tulkinta on vielä haastavampaa kuin geenitiedon tuottaminen, niin geenineuvonnan avulla voit tehdä tästä geenipankista harkittuja tilinostoja. Kun elämäsi etenee, niin sinulla voi olla erilaisia mielenkiinnon ja huolen aiheita. Silloin voit tehdä geenineuvojan kanssa uuden tilinoston ja katsoa mitä sinun DNA-ytimeesi on kirjoitettu juuri tämän ominaisuuden, toimintakyvyn tai taudin synnyn ja kehittymisen kannalta. Sinä päätät ja sinun elämä on DNA:ssa.

Lisätiedot

Paketti

3 kuukautta, 6 kuukautta