URHEILIJAN PAKETTI

2,100.003,490.00

( sis. DNA-testin, geenineuvojan, rukavalion ja harjoitusohjelmat sekä jatkuvan viikottaisen yhteydenpidon 6 – 12 kuukauden ajan )

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tämä on todellinen valmennussysteemi, joka perustuu sinun henkilökohtaisiin genomeihisi. Tämän yksilöllisempää valmennusta ei voi saada.
Geenitestaus määritteleekin täten enemmän mahdollisuuksiasi kuin tämänhetkistä tilaasi. Liikunta- ja urheilusuoritukseesi vaikuttavat perinnöllisten ominaisuuksiesi lisäksi aina harjoittelutaustasi. Esimerkiksi säännöllinen voimaharjoittelu lisää lihasmassaa ja -voimaa, vaikka geneettiset taipumuksesi olisivatkin suurimmaksi osaksi kestävyysliikuntaa suosivia ominaisuuksia. Testituosten jälkeen voimme laatia sinulle harjoitusohjelman sekä ruokavalion joka on juuri sinulle oikea, että edistyisit mahdollismman nopeasti ja ilman turhaa ylimääräistä työtä.
Lisäksi vallitsevat olosuhteet, kuten lämpö- tila, ikä, suoritustekniikka, motorinen taito, ruokavalio, koettu stressi, unen määrä ja laatu sekä vireystilasi vaikuttavat ilmenevään suorituskykyysi. On siis tärkeää muistaa, että DNA-testin tulos osoittaa nimenomaan perimääsi perustuvan analyysin taipumuksistasi ja ominaisuuksistasi.
Testi kertoo sinulle milloin sinun on paras nukkua, kuinka paljon tarvitset unta, kunka palaudut harjoituksista jne.
Testitulokset purkaa sinulle Geenineuvojamme tohtori Merja Auvinen ja tulosten pohjalta kolutetut DNA – valmentajamme muuttavat saadut tulokset ohjelmiksi ja ohjeiksi.

Liikunta ja geenit

Geenit raamittavat miten sinun lihakset toimivat. Arviolta 20–80 % lihasten suorituskyvystä kumpuaa peritystä genetiikasta. Tällä hetkellä yli 150 geeniä on yhdistetty fyysiseen suorituskykyyn. Sinun lihassolut voivat olla geneettisesti joko nopeat tai hitaat, aerobisen kunnon kehittäminen voi vaatia enemmän sydämen ja lihasten rasittamista, maksimaalinen hapenottokyky voi vaatia kehittämistä, ja lihaksesi voivat väsyä nopeasti ja palautua vastaavasti hitaasti.

Lisätiedot

Paketti

6 kuukautta, 12 kuukautta