Urheilu ollut aina läsnä elämässä yleisurheilun ja  painonnoston muodossa : Isä juoksi kilpaa  ja eno oli kuuluisa painonnostaja; Juhani Salakka jonka myötä tutustuin painoharjoitteluun jo vauvaiästä lähtien olemalla mukana  kisamatkoilla ja punttisaleilla treeneissä.. ja itsekin tartuin puntteihin  v. 1985 ensimmäisiä kertoja kaupallisella salilla ja siitä se rakkaus lajiin lähti.

Ensimmäiset kilpailuni kävin v.2000 IFBB liitossa sijoittuen neljänneksi Fitness sarjassa, SM-kisoissa ja sen jälkeen kilpaillen säännöllisesti body fitness sarjassa sijoittuen aina top 6 joukkoon ja vihdoin v.2008, muutaman pronssin ja parin hopean jälkeen, SM kultaa bodyfitness Masters sarjassa sekä avoimessa sarjassa  sekä overall voitto.

V.2013 maaliskuussa,  3 vuoden treenitauon jälkeen , Tapanin ja Tiinan kannustamana , päätin aloittaa uran alusta ja WABBA FINLANDIN suojeluksessa. Ensimmäiset kisat olivat MM-kisat heti kesäkuussa 2013 Unkarissa ja tuliaisina hienosti 4. Sija Shape sarjassa! Sitten lokakuussa Mr.Universe Saksassa. Ja sitten vuosi väliä ja uudet Mr.Universe kisat Helsingissä 2014 ja 5.sija Fitness sarjassa!

Muut kilpailut  ja liitot:

 

Toukokuu  2.sija Fitness class Hercules Olympia
(Wabba international)
Toukokuu 6.sija Figure over40 class World
championships (NAC)
Kesäkuu    2.sija Fitness class World
Championships (Wabba World)

Kesäkuu    3.sija Universe (WFF)

Lokakuu  2.sija MR.UNIVERSE
ALBANIA
( Wabba World)

Marraskuu     1.sija NAC Baltic     Championships

Marraskuu  1.sija  NAC Riga Open Cup

Marraskuu  2.sija NBBUI  Grand Prix

Sekä uutena aluevaltauksena 2016 aloitin penkki- ja maastavetokilpailut joista tullut muutamia MM- ja EM- sekä SM ennätyksiä.