Tape on ammattivalmentaja ja liikuntalääketieteitä opiskellut kehonrakentaja. Hän on tuttu myös mm. Hardcore Training -televisiosarjasta. Kehonrakennuksen lisäksi Tape on harrastanut kaikenlaista liikuntaa koko ikänsä, kuten  soutua, nyrkkeilyä ja pikajuoksua. Tape on muun muassa voittanut KLL:n mestaruuden 100 metrin juoksussa, jossa hänen ennätyksensä on 10,99. 200 metriä hän on kellottanut aikaan 21,97.

Kehonrakennuksessa Tape on voittanut kaksi kertaa Suomen mestaruuden, noussut viisi kertaa SM-mitaleille, sekä voittanut Pohjoismaiden mestaruuden. MM-tasolla hän on sijoittunut kahdesti viidenneksi ja saavutti vuonna 2013 MM-hopeaa.

Tape on valmentanut kehonrakentajien lisäksi useiden eri urheilulajien harrastajia, kuten pikajuoksijoita, soutajia, nyrkkeilijöitä ja fitness-urheilijoita. Yksilövalmennuksen lisäksi Tape on toiminut fyysisenä valmentajana myös joukkuelajeissa, mm. 10 vuotta LrNMKY:ssa, joka oli 2000-luvun alussa Suomen menestyksekkäin koripallojoukkue, sekä jääkiekko- ja salibandyjoukkueissa.

Tape on suorittanut tutkinnot: PT kouluttaja ja PT PTA (USA) , PT kouluttaja ja PT PTF  (Suomi), Personal Trainer of Champions (Germany) ja Education director of WABBA WORLD-INSTITUTE (Germany). Vuonna 2015 Tape voitti kehonrakennuksen MM-kultaa.